Ποιοι είμαστε

Για εμάς δεν είναι επάγγελμα, είναι λειτούργημα. Βρισκόμαστε στις πιο δύσκολες στιγμές κοντά σας και διαβαίνουμε μαζί σας σημαντικούς δρόμους. Με προσωπική δέσμευση βοηθάμε να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας, για έναν άρτια οργανωμένο προσωπικό αποχαιρετισμό.

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης μίας σημαντικής ανθρώπινης απώλειας, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας για την αρτιότερη εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη του ανθρώπου.

Είμαστε για εσάς πάντα όταν μας χρειαστείτε. Το “σύντομα” θα πρέπει να μετατραπεί  σε “τώρα”, πριν φτάσει να γίνει “ποτέ”. Οι βασικές μας αρχές. Το Ελληνικό Γραφείο Τελετών Άλφα – Ωμέγα, ιδρύθηκε με σκοπό να σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη και αξιοπρεπή ταφή σε όλα τα επίπεδα.

Για τον λόγο αυτό, σας προσφέρουμε την ταφή σε πολύ προσιτή τιμή.

Διότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές το οικονομικό κόστος θα πρέπει να είναι για σας, δευτερεύον θέμα. Σε εμάς, ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα, δεν είναι μόνο οι τιμές μας και ο επαγγελματισμός μας, αλλά πάνω από όλα, ο ανθρωπισμός μας και ο σεβασμός μας για την απώλεια της ανθρώπινης ζωής. Λαμβάνετε από εμάς επαγγελματικές και κατανοητές συμβουλές, που βασίζονται σε πολυετή εμπειρία. Οι υπηρείες μας προσφέρονται πάντα με γνώμονα τον Σεβασμό, την σαφήνεια και την διαφάνεια. Σας συνοδεύουμε και σας υπηρετούμε, ανεξάρτητα από θρήσκευμα και πεποιθήσεις. Εσείς μας εκφράζετε τις επιθυμίες σας για έναν αποχαιρετισμό σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και εμείς φροντίζουμε για ένα ανάλογο πλαίσιο με όλες τις λεπτομέρειες σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις οικονομικές δυνατότητές σας.

Εσείς οραματίζεστε τον αποχαιρετισμό που επιθυμείτε και εμείς τον υλοποιούμε.