ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΜΑΣ

24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο είμαστε σε ετοιμότητα υπηρεσίας. Είμαστε για εσάς εδώ, όταν μας χρειάζεστε.

Αναλαμβάνουμε μεταφορά σορού από όλη τη Γερμανία προς την Ελλάδα, επικοινωνούμε με τις αρμόδιες ελληνικές και γερμανικές υπηρεσίες για τη διευθέτηση όλων των απαιτούμενων εγγράφων, τις μεταφράσεις και τις πιστοποιήσεις τους μιλώντας Γερμανικά, Ελληνικά, Αγγλικά και Πολωνικά.

Έχουμε υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και άριστη ποιότητα υπηρεσιών η οποία μας έκανε να ξεχωρίσουμε στην προτίμηση των πελατών μας και μας ανέδειξε ως πρωτοπόρους.

Άλλωστε, η επιλογή των πελατών μας, μας έκανε το Νο1 γραφείο τελετών στη Γερμανία.

Το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό μας παρέχει περιποίηση σώματος, σύμφωνα όχι μόνο με τα Γερμανικά δεδομένα, αλλά με βάση τα διεθνή πρότυπα περιποίησης και συντήρησης σώματος. Σαν γραφείο δείχνουμε πολύ μεγάλο σεβασμό στον άνθρωπο και τον χειριζόμαστε με πολύ μεγάλη προσοχή ακολουθώντας πιστά τα χριστιανικά έθιμα.

Επισκέψεις στο σπίτι και παροχή συμβουλών χωρίς χρονικό περιορισμό.

Απόλυτη διαφάνεια του κόστους. Αυτό περιλαμβάνει για μας την κατάρτιση μίας κατάλληλης προσφοράς εγκαίρως καθώς και την εκκαθάριση σύμφωνα με τις αρχές της σαφήνειας, της αλήθειας και πληρότητας της συνεργασίας.

Tαφή, καύση από την κλασσική έως την σύγχρονη.

Ταφές στην θάλασσα σε όλους τους γνωστούς τόπους στην Ελλαδα στην Βόρεια και στην Βαλτική Θάλασσα. Οι επιλογές ποικίλουν, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας έγκαιρα για να υλοποιήσουμε την επιθυμία σας.

Τοποθέτηση ανθών και ατομική διακόσμηση για κηδείες.

Το γραφειο μας παρεχει την δυνατοτητα επιλογης διακοσμησης της εκκλησιας η της αιθουσας.

Διεθνείς μεταφορές σορού

συμπεριλαμβανομένων όλων των προξενικών , δημόσιων αρχών και εξειδικευμένης φροντίδας και ταρίχευσης ή συντήρηση για την έκθεση σορού στην πατρίδα.

Ευχαρίστως σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για όλους τους τύπους ταφής και είμαστε ανοιχτοί για τις προσωπικές σας επιθυμίες. Εμπιστευθείτε την πολύχρονη εμπειρία μας και εμπειρογνωμοσύνη.

Οι υπηρεσίες μας για σας στα πλαίσια της «Διεκπεραίωσης όλων των διατυπώσεων»:

– Πλήρης και ατομική παροχή συμβουλών σε όλα τα θέματα που αφορούν την ταφή

– Εξυπηρέτηση πριν, κατά την διάρκεια, και μετά τον θάνατο

– Διευθέτηση όλων των απαραίτητων συναντήσεων

– Εφοδιασμός όλων των απαραίτητων εγγράφων για την κηδεία (πιστοποιητικό θανάτου, ληξιαρχιακή πράξη θανάτου κ.τ.λ.)

– Επίσκεψη στο Ληξιαρχείο του τόπου θανάτου, έναρξη και παρακολούθηση της πιστοποίησης καθώς και ακύρωση της εγγραφής στο Ληξιαρχείο του τόπου διαμονής

– Προφορική και έγγραφη ειδοποίηση της διοίκησης του νεκροταφείου

– Προφορική και έγγραφη ειδοποίηση της αρμόδιας ενορίας

– Καταχώριση και παραγγελία λουλουδιών και στεφανιών

– Συντονισμός των παραγγελιών λουλουδιών και στεφανιών

– Εγγραφή και συμβούλευση για αγγελίες θανάτου και κοινοποίηση στις εφημερίδες

– Διαμεσολάβηση και παροχή βοήθειας κατά την επιλογή των λουλουδιών ή του λιθοξόου

– Παροχή βοήθειας για την εξέρευση εστιατορίων για τον καφέ μετά την κηδεία

Φυσικά παραμένει αποκλειστικά στην δικιά σας κρίση, ποιες παροχές μας τελικά θα ζητήσετε και και σε ποιό μέγεθος θα θελήσετε να τις υλοποιήσετε. Ευχαρίστως θα σας βοηθήσουμε με την πολύχρονη εμπειρία μας , εκεί που μπορούμε και θα σας προσφέρουμε –και πριν αλλά και μετά την τελετή κηδείας – τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας.

Έχουμε υπ’όψιν μας και γνωρίζουμε από δική μας εμπειρία, ότι μεμονωμένες διεκπεραιώσεις και θελήματα μπορούν να αποτελέσουν για σας ένα σημαντικό βήμα για την αντιμετώπιση του πένθους και της ενεργής κατανόησης.

Ομιλούμε τη γλώσσας σας και έχουμε εκ προσωπικής πείρας κατανόηση για τις ανησυχίες και ανάγκες σας. Είμαστε Έλληνες, οπότε θα καταλάβουμε σε κάθε λεπτομέρεια τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας.

Ότι και αν σας απασχολεί: Αν θέλετε μονάχα να μας γνωρίσετε ή αν θέλετε να πληροφορηθείτε για την προετοιμασία ταφής ή αν χρειάζεστε στην περίπτωση πένθους έναν έμπειρο, συνεπή και καταρτισμένο συνεργάτη:

Μπορείτε να μας βρείτε ανά πάσα στιγμή τηλεφωνικώς ή μέσω email.

«Στο δύσκολο μονοπάτι του αποχαιρετισμού, είμαστε ο άνθρωπός σας και στεκόμαστε μαζί σας, δίπλα σας»

.

Albert-Roßhaupter Str.78

81 369 München

Tel: 0 89 500 777 00

Fax: 089 500 777 01

München 0049 15 14 13 000 13

Düsseldorf 0049 17 62 40 961 34

Stuttgart 0049 15 14 13 000 16

Frankfurt 0049 15 16 60 224 21

Berlin 0049 15 14 13 007 07

Mail: [email protected]